Problemen met uw eetkamerstoelen

Mijn stoelen zakken te ver in

Meestal kunnen de stoelen wel worden bijgevuld. Per type stoel moet worden bekeken wat de beste oplossing is. Soms is bijvullen genoeg, maar soms moet ook worden gekozen voor extra ondersteuning zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw stoelen.

In geval van kleine reparaties kan dit aan huis gebeuren. Moeten er grote aanpassingen uitgevoerd worden dan halen wij uw stoelen ′s morgens op en worden ze ′s avonds teruggebracht.

De kosten

De kosten variëren tussen de € 25,00 en € 60,00 per stoel.
Bedraagt de enkele reisafstand meer dan 35 km dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Mijn stoelen zijn gammel

Het betreft dan losse verbindingen. Deze kunnen versterkt en / of opnieuw verlijmd worden. Kleine ingrepen kunnen bij u thuis worden uitgevoerd. Betreft het tijdrovende uitgebreide reparaties dan halen wij de stoelen op ter reparatie.

De kosten

Gezien de grote diversiteit van stoelen en constructies is het moeilijk om een prijsindicatie te geven. De beste oplossing is om ons foto′s toe te zenden. Aan de hand daarvan kunnen wij de kosten bepalen.

Mijn stoelen moeten opnieuw worden gestoffeerd.

Het is mogelijk om uw stoelen opnieuw te laten stofferen. Als u ons foto’s toezend kunnen wij vrijblijvend een inschatting maken van de kosten die dit met zich meebrengt. U kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment meubelstoffen.